Menu
Your Cart
10% OFF on all products Shop now

Komik Hasutan Syaitan

Komik Hasutan Syaitan
. Hot
Komik Hasutan Syaitan
DISKAUN TAMBAHAN MENJELANG HARI MALAYSIA
Jangan lepaskan peluang untuk tebus diskaun tambahan jika anda membuat pembelian bernilai RM100 dan ke atas. Tebus kod kupon; MSA21 semasa Checkout.
  • Stock: 18
  • Model: BP0051
  • Weight: 0.15kg
Product Views: 8413
RM10.00
KOMIK HASUTAN SYAITAN
ISBN: 978-983-097-865-9
Penulis: Pak Cik Bad  /  Nix Ridzwan  /  Raudah
Kod: BP0051
Tebal: 112 ms
Harga: RM10.00/RM12.00

Berat: 0.15 KG (150 gm)SINOPSIS
Sememangnya syaitan musuh utama manusia, bukan hanya menggoda kanak-kanak, bahkan tiada siapa terlepas daripada hasutan mereka.

Untuk komik ini, PAK CIK BAD (penulis dan pelukis Komik Godaan Sayaitan) berkolaborasi dengan NIX RIDZWAN (admin Instagram Diari.Iman.Official) dan RAUDAH (mantan peserta bengkel Komik Puris).

Jom baca komik ini! Tak kenal, maka tak benci!Tentang Penulis:

PAK CIK BAD
Pak Cik Bad sebelum ini dikenali sebagai penulis dan pelukis bagi KOMIK GODAAN SYAITAN dan mula dikenali sejak tahun 1997. Masih lagi diterbitkkan dalam Majalah Asuh, kini komik ini diterbitkan pula dalam versi Komik Puris.

NIX RIDZWAN
Nix Ridzwan berasal dari Kota Bharu, Kelantan. Berkhidmat sebagai Design Coordinator di sebuah syarikat produksi di KL Sentral, Kuala Lumpur selain sebagai Freelance Designer. Bersama dengan Buku Puris, beliau telah melahirkan komik, Diari Iman 1 dan Diari Iman 2. Karya kali ini merupakan kolaborasi dengan Pak Cik Bad dan Raudah.


RAUDAH


Memilih menggunakan nama pena Raudah, penulis ini telah memilih kerjaya sebagai Fisioterapi di Hospital Melaka.  Bersama BUKU PURIS, komik ini merupakan percubaan pertama beliau sebagai mantan peserta Bengkel Komik Puris.  Selaku penulis, karya ini merupakan kolaborasi dengan Pak Cik Bad dan Nix Ridzwan.

Write a review

Please login or register to review