Menu
Your Cart
10% OFF on all products Shop now

Hipster Hartanah

Hipster Hartanah
-10 %
Hipster Hartanah
  • Stock: 90
  • Model: GB0422
  • Weight: 0.33kg
Product Views: 8192
RM30.00
RM27.00

Judul: HIPSTER HARTANAH
Penulis: Harith Faisal
ISBN: 978-983-097-640-2
Tebal: 240 ms
Harga: RM 30/ RM 32

Berat: 0.325 KG (325 gm)


SINOPSIS


Tip & Motivasi Beli Rumah Untuk Orang Muda


Benarkah kita tidak mampu membeli rumah? Sebenarnya, kita takut nak beli rumah bukan sebab tidak mampu, tetapi kita tidak tahu caranya. Apabila ada ilmu, keyakinan akan datang kemudian. Ilmu pelaburan hartanah dan ilmu pengurusan kewangan perlu seiring. Kedua-duanya perlu untuk memiliki sebuah rumah.

Semakin lambat anda beli rumah, semakin banyak peluang yang anda terlepas. Dahulukan mana yang patut didahulukan. Kalau belum mampu nak beli rumah bertanah, tidak salah mulakan dengan flat atau apartmen dahulu. Ingat ini, rumah impian tidak semestinya rumah pertama anda.

Tak perlu nak acah-acah HIPSTER sangat bab-bab makan candle light dinner, jubah mahal gila, kereta import, motor berkuasa tinggi, tudung eksklusif dan gaya hidup metroseksual itu. Beli sahaja rumah banyak-banyak di awal usia, sudah tentu anda adalah HIPSTER HARTANAH.

Selepas baca buku ini, anda tidak akan menyesal untuk beli rumah walaupun untuk duduk sendiri. Percayalah! Anda akan belajar cara yang betul untuk dapat keuntungan daripada pembelian dan pelaburan hartanah khas untuk anak muda. Ayuh, mulakan langkah pertama anda sekarang!Write a review

Please login or register to review