Menu
Your Cart
10% OFF on all products Shop now

[LIMITED] Simfoni Cinta (naskah lama)**

[LIMITED] Simfoni Cinta (naskah lama)**
LIMITED STOCK -57 %
[LIMITED] Simfoni Cinta (naskah lama)**

*PERUBAHAN PADA WARNA DAN KUALITI BUKU


Judul
: Simfoni Cinta

Penulis: Hilal Asyraf

Tebal: 504 ms

ISBN: 978-983-097-478-1

Kod: GB0276

Harga: RM23.00/RM25.00

Berat: 0.34 KG (340 gm)

 

Sinopsis:

Cinta.

Ya. Itu temanya Kumpulan Cerpen ini. Ini kali pertama sebenarnya Hilal menulis sebuah buku yang fokusnya adalah Cinta. Selama ini, Cinta hanya menjadi 'sub' kepada Novel, Kumpulan Cerpen dan perbincangan-perbincangan dalam Buku Motivasi Hilal, tetapi kali ini, memang Cinta adalah fokusnya. Hilal melihat bahawa hakikat Cinta hari ini telah dikotorkan dengan pelbagai pandangan. Rata-rata kita, mengambil istilah cinta dan cara pengamalannya daripada barat. Maka jadilah Cinta itu terperusuk dalam penjara hubungan lelaki dan perempuan semata-mata, dan dilaksanakan dalam keadaan tidak memenuhi perintah-Nya.

Maka di sinilah Hilal datangkan Simfoni Cinta. Untuk meluaskan lagi definisi Cinta. Untuk menunjukkan betapa indahnya Cinta. Betapa kita perlu menghargai Cinta. Apakah asas Cinta. Dan apakah hakikat Cinta yang sebenarnya.

Bagi yang selama ini mengikuti Hilal, anda pasti akan lebih terhibur dengan Kumpulan Cerpen Simfoni Cinta ini kerana banyak watak daripada novel-novel Hilal yang sebelum ini muncul di sini.

  • Stock: 320
  • Model: GB0276
  • Weight: 0.34kg
Product Views: 7363
RM23.00
RM10.00

Write a review

Please login or register to review