Menu
Your Cart
10% OFF on all products Shop now

Mimpi Bintangku

Mimpi Bintangku
. -30 %
Mimpi Bintangku
ISBN: 978 - 983 - 097- 718 - 8
Kod: BP020
Harga: RM23.00/ RM25.00
Penulis: Abeben
Tebal: 256 ms
Berat: 0.300 kg (300 gm)


SINOPSIS

Komik MIMPI BINTANGKU, mengisahkan Nazmi terpaksa membuat keputusan. Adakah untuk menurut hasrat hati orang tua, atau melukakan hati mereka demi mengejar impian sendiri?
    
Bagi kebanyakan orang, semakin cemerlang keputusan akademik mereka dalam SPM, semakin mudah untuk mengejar mimpi masing-masing. Namun tidak bagi Nazmi. Kecemerlangannya dalam akademik membuatkan cita-cita Nazmi semakin sukar digapai dan dicapai. 
 
Dia ingin menyambung pelajaran dalam bidang seni bagi mengejar impian menjadi seorang pelukis komik, namun cita-citanya itu tidak mendapat restu ibu bapanya. Mereka mahu Nazmi menerima tajaan biasiswa National Heritage dan melanjutkan pelajaran ke United Kingdom dalam bidang kejuruteraan.
 
 

 

TENTANG PENULIS

 

Abeben berasal dari Rantau Panjang, Kelantan dan sedang menuntut di United Kingdom dalam bidang Mechanical Engineering with Advanced Design and Innovation. Merupakan ahli Daie Kreatif Venture dan telah menerbitkan beberapa buah komik. Antara tajuk-tajuk yang dihasilkan oleh beliau adalah Lukisan Tarbiah Sentap 1, Lukisan Tarbiah 2: Refleksi, Aku, Engkau Dan Alif, Aku, Engkau Dan Alif 2: After Story dan Badai 1 – 5.

Write a review

Please login or register to review
Mimpi Bintangku
READY STOCK
Stok tersedia, boleh buat tempahan seperti biasa.
  • Stock: 998
  • Model: BP020
  • Weight: 0.30kg
Product Views: 8537
RM23.00
RM16.10