Menu
Your Cart

Segelas Air Segenggam Kopi

Segelas Air Segenggam Kopi
-10 %
JUDUL: Segelas Air Segenggam Kopi
Penulis: Dato’ Ustaz Badli Shah Alauddin
ISBN: 978-983-097-646-4
Harga: RM 20.00 / RM 22.00
TEBAL: 148 ms
Berat: 0.185 KG (185 gm)


Adaptasi Slot MOTIVASI PAGI IKIMFM


SINOPSIS

Ramai orang suka makan ketam. Tapi tak ramai orang tahu bahawa ketam adalah binatang yang memiliki sifat dengki yang sangat kuat. Jika ketam-ketam yang masih hidup dimasukkan ke dalam baldi, kita akan dapati perkara yang menghairankan iaitu tidak ada seekor pun ketam yang akan merangkak atau memanjat keluar. Kenapa tidak ada ketam yang berjaya keluar?

Itu antara puluhan kisah penuh iktibar dan kisah kejayaan beberapa individu yang istimewa di dalam buku ini. Istimewa kerana daripada tiada apa-apa, berkat kesungguhan dan kesabaran, Allah kurniakan mereka kejayaan luar biasa. Malah kejayaan mereka turut dinikmati oleh ramai orang.

Kisah bukan sebarang kisah tetapi kisah penuh pengajaran. Membacanya membuatkan fikiran yang tepu jadi terhibur, jiwa yang stres jadi kendur bahkan jiwa yang kendur dan lemah akan menjadi bersemangat semula.

Kisah-kisah ini mungkin nampak kecil atau biasa-biasa sahaja, tetapi siapa tahu ia bakal memberi kesan besar kepada individu yang benar-benar memerlukan sokongan hidup.
Write a review

Please login or register to review
Segelas Air Segenggam Kopi
READY STOCK
Stok tersedia, boleh buat tempahan seperti biasa.
  • Stock: 987
  • Model: IKIM 01
  • Weight: 0.19kg
Product Views: 8913
RM20.00
RM18.00