Menu
Your Cart

Diari Hartanah - Adlina MN

Diari Hartanah - Adlina MN
Hot -10 %
Diari Hartanah - Adlina MN

Sinopsis : Buku ini mengandungi nota-nota hartanah peribadi, pengalaman jatuh bangun dalam hartanah, strategi peribadi dalam pelaburan, sewaan, pemilihan kawasan & bidaan hartanah lelong. . Kesemua nota dan stragegi peribadi adalah dari pengalaman sendiri miliknya yang di catat dan dibukukan untuk manfaat semua pembaca.

Pengetahuan dan tafsiran umum sesetengah istilah dalam hartanah dan financing juga ada dimasukkan. Sesuai untuk yang baru nak berjinak jinak dalam pelaburan hartanah.

Buku ini adalah kesinambungan dari buku pertama Adlina MN yang bertajuk ""Diari Hartanah #Ladybossproperty"".

Berbeza dengan buku pertama, buku ini mengandu - ngi nota-nota yang memfokuskan kepada strategi peribadi yang digunakan untuk mencapai tahap Financial Freedom melalui pelaburan hartanah. Bagaimana penulis mengatur percaturan yang pada akhirnya mempunyai beberapa hartanah yang sudah bebas hutang dan mampu mendirikan mahligai impian beliau. Buku ini juga membongkar bagaimana penulis menjana pendapatan pasif yang lumayan dari hartanah-hartanah yang dibeli.

Di samping itu, buku ini juga banyak menceritakan strategi pelaburan dan pengurusan kewangan peribadi. Hampir kesemuanya ini merupakan hasil daripada pengalaman penyelesaian masalah kewangan pelanggan yang beliau lakukan melalui perjumpaan peribadi serta khidmat nasihat melalui atas talian. "

RM35.00
RM31.50
  • Stock: 30
  • Weight: 0.40kg
  • ISBN: 978-967--16812-3-
Product Views: 10534