Menu
Your Cart
10% OFF on all products Shop now

Komik ADD+

Komik ADD+
. -30 %
ADD+
ISBN: 978-983-097-896-3
Kod: BP0060
Penulis: Arsyari Adnan & Snowkofi
Tebal: 128 ms
Harga: RM10.00/RM12.00
Berat: 0.17 KG (170 gm)


Sufi merupakan Pengarah Urusan bagi Persatuan Usahawan Muda (P.U.M.) sekolahnya. Namun, kedudukannya tergugat apabila dia perlu lulus semua subjek pada Peperiksaan Pra Percubaan SPM yang tak sampai sebulan lagi, jika dia ingin menguruskan Karnival P.U.M.


Mampukah Sufi lulus dalam ujian yang akan datang memandangkan ada satu subjek yang menjadi masalah utama baginya iaitu, Matematik Tambahan!


Tentang Penulis
ARSYARI ADNAN
Pemilik kepada nama pena dan juga gabungan nama sebenar beliau. Lulusan Sarjana Muda Sains Senibina juga seorang pelukis bebas yang memilih untuk menulis komik kerana minat terhadap penulisan komik yang mendalam. Beliau juga kerap memasuki pertandingan komik tempatan dan antarabangsa. Beliau pernah mendapat Award Nominee dalam pertandingan Silent Manga Audition 10 anjuran Silent Manga Audition Committee dan mendapat tempat ketiga dalam pertandingan Muslim Manga. Komik ini merupakan karya pertama beliau berkolaborasi dengan Snowkofi di bawah penerbitan Komik Puris.
  
SNOWKOFI


Memilih menggunakan nama pena Snowkofi, beliau merupakan pelajar berkelulusan Diploma Animasi. Beliau juga merupakan seorang pelukis bebas sepenuh masa. Beliau pernah terlibat dalam penghasilan animasi bagi Cartoon Network. Komik ini merupakan karya pertama beliau berkolaborasi dengan Arsyari Adnan di bawah penerbitan Komik Puris.Write a review

Please login or register to review
Komik ADD+
READY STOCK
Stok tersedia, boleh buat tempahan seperti biasa.
  • Stock: 997
  • Model: BP0060
  • Weight: 0.17kg
Product Views: 6273
This offer ends in:
Day
Hour
Min
Sec
RM10.00
RM7.00

 

 

 

 

Tags: Komik ADD+