Menu
Your Cart
10% OFF on all products Shop now

Dekor-Dekor Cinta

Dekor-Dekor Cinta
Hot -10 %
Dekor-Dekor Cinta
DISKAUN TAMBAHAN MENJELANG HARI MALAYSIA
Jangan lepaskan peluang untuk tebus diskaun tambahan jika anda membuat pembelian bernilai RM100 dan ke atas. Tebus kod kupon; MSA21 semasa Checkout.
  • Stock: 27
  • Model: GB0611
  • Weight: 0.27kg
Product Views: 5815
RM30.00
RM27.00
Judul: Dekor-Dekor Cinta
ISBN: 978-983-097-892-5
Kod: GB0611
Penulis: Khairunnisa Hamzah
Tebal: 272 ms
Harga: RM30.00/RM32.00
Berat: 0.27 KG (270 gm)

SINOPSIS

Tanpa kita sedari, terlalu banyak perkara yang telah terbiasa kita lakukan dalam seharian di rumah kita sendiri, yang secara perlahan telah membunuh jiwa dan minda kita sekeluarga. 

Semoga usaha kecil ini dapat membantu membawa perubahan yang besar kepada pembaca budiman tentang:


·        Cara berfikir
·        Gaya kehidupan 
·        Persekitaran
·        Tanggapan
·        Mood dan aura
·        Juga kasih sayang.

Apa yang dikongsikan di dalam buku ini, bukan sekadar perihal keindahan rupa dalam membina rumah impian semata-mata, malah lebih daripada itu. Bukan hanya berkaitan dengan mengusahakan sebuah rupa pandangan yang mendamaikan, tetapi akan juga berkait dengan proses memperindahkan budi pekerti dan akhlak yang mulia. Semoga ia benar-benar dapat mewujudkan kedamaian dalam kediaman kita semua.Sesungguhnya Allah itu indah dan sukakan keindahan. Sebagai hamba-Nya, kita mencari kedamaian dengan melakukan apa yang disukai oleh Allah SWT. Sebagai seorang yang berpengalaman dalam mereka bentuk kediaman, saya terpanggil untuk melakukan usaha kecil ini dengan berkongsi kaedah berfikir dan bertindak, agar pembaca dapat menghasilkan sebuah dekorasi kediaman yang sangat bermakna dan berfungsi sebaiknya.

Insya-Allah, dekor akan jadi bersebab dan mampu membantu mendidik perilaku manusia dan asbab untuk memperoleh kedamaian di kediaman kita semua.

Write a review

Please login or register to review