Menu
Your Cart
10% OFF on all products Shop now

Cinta Rasul


Allah SWT berfirman dalam surah at-Taubah ayat 128, yang bermaksud "Sesungguhnya telah datang kepada kamu seorang Rasul daripada golongan kamu sendiri (iaitu Nabi Muhammad) yang menjadi sangat berat kepadanya sebarang kesusahan yang ditanggung oleh kamu, - yakni terasa berat ke atas Baginda apa yang menimpa ke atas kalian (umatnya), sanggup bersusah kerana kesusahan kalian - yang sangat inginkan kebaikkan bagi kamu - yakni atas keimanan kalian-. Dia pula menumpahkan perasaan belas serta kasih sayangnya kepada orang yang beriman. 


TUAN/PUAN yang BUDIMAN

Tidak lama lagi kita akan menyambut bulan kelahiran kekasih mulia Nabi Muhammad SAW, 12 Rabiulawal 1442H nanti. Dalam kesempatan itu AF Ustaz ada menghasilkan beberapa karya tentang Rasulullah SAW. Antaranya yang lengkap tentan Biografi Rasulullah adalah Kitab Kelahiran Teragung. 

Ikuti penerangan AF Ustaz tentang kitab iniHARGA KITAB INI


Namun, sempena ketibaan bulan Rabiul'awal, kami syorkan untuk dapatkan KOMBO CINTA RASULJika kalian dapatkan set kombo cinta rasul anda akan dapat semua buku dalam poster di atas. Termasuklah Kitab Kelahiran Teragung dan sebuah kitab percuma.
.
Harga kombo boleh baca lagi di bawah ini sampai habis. 
.
Baik, berikut sedikit info tentang kitab lain yang ada dalam Kombo Cinta Rasul.


40 Kejaiban Selawat Pilihan

40 selawat yang boleh diamalkan termasuk selawat yang digubah oleh sahabat RA, imam mujtahid dan ulama ahlillah yang daripada mereka mengalir tariqat masing-masing. Sebahagaian selawat agak sukar untuk dibaca dengan lancar tetapi insya-Allah ganjarannya besar sekali kerana penyusunnya turut menyelitkan khasiat pengamalan serta sumber asalnya.

40 Kemuliaan & Kehebatan Rasulullah SAW

Buku ini merupakan karya terjemahan daripada kitab berbahasa Arab yang berjudul  Bidayatus Sul fi Tafdhil ar-Rasul  yang ditulis oleh Imam ‘Izzuddin bin Abdus Salam. Ia menghimpunkan 40 kemuliaan dan kehebatan Baginda berdasarkan ayat-ayat al-Quran, hadis, serta atsar para Sahabat.

-----------
Harga keseluruhan untuk Kombo Cinta Rasul ini termasuk buku percuma Rasulullah Insan Terpelihara
RM126

Sempena Cinta Rasul 1442H ini
HARGA PERMULAAN RM75 (TAMAT)

HARGA SPECIAL RM80 (Sah Sehingga 5 Oktober 2020)

HARGA KHAS RM85 (Belum Mula)

HARGA KEKAL RM96 (Belum Mula)

Dengan pembelian secara kombo ini, kalian juga akan terima bonus tambahan
PDF: Tiang-Tiang di dalam Masjid Nabawi
Peta Perkuburan Baqi'

PDF link ini akan diberikan melalui emel Tuan Puan. ---------------------
Baik, untuk pembelian, boleh pilih produk dengan klik  butang di bawah:


WhatsApp

Sebarang pertanyaan teknikal sahaja.

Shafie Admin