Menu
Your Cart

[LIMITED] Berdamai Dengan Takdir

[LIMITED] Berdamai Dengan Takdir
-20 %
[LIMITED] Berdamai Dengan Takdir
Berdamai Dengan Takdir
ISBN: 978-983-097-774-4
Kod: GB522
Penulis: Rohamiah Muda
Tebal: 176 ms
Harga: RM 20.00 / RM 22.00
Berat: 0.24 kg (240 gm)


SINOPSIS

Relaks betul membaca naskhah ini! Rasa seperti menonton drama di televisyen. Boleh baca sambil makan bertih jagung. Pendekatan dakwah yang cukup santai dan bersahaja hingga kepala pun tak rasa berat mahu menghadam intipati mesejnya.

Topik yang diketengahkan berkisar tentang isu biasa yang sentiasa berlegar-legar di sekeliling kita namun dikupas dengan ketinggian ilmu dan ketegasan penulisnya.

 Alhamdulillah, Berdamai Dengan Takdir adalah naskhah yang sangat sesuai untuk mereka yang mahu memelihara dan memulihara hati agar sentiasa tenang dan redha dengan takdir Allah. Tahniah Puan Rohamiah!TENTANG PENULIS

Rohamiah Muda, seorang anak kelahiran dari Kuala Terengganu. Penulis merupakan seorang graduan lulusan Ijazah Sarjana Muda Pendidikan Islam dari Universiti Malaya.
Sekarang sedang bertugas sebagai seorang pensyarah di Politeknik Ibrahim Sultan, Pasir Gudang, Johor. Berpengalaman dalam bidang pendidikan selama 17 tahun. Penulis juga terlibat secara langsung dalam bidang pruf buku dan penerbitan di Institusi Pengajian Tinggi.
Meminati bidang penulisan buku sejak tahun 2015. Telah berjaya menerbitkan enam buah buku antologi bersama penulis lain. Beberapa karya juga telah berjaya diterbitkan di majalah.


Ibu kepada tujuh orang anak, juga bergiat aktif dengan aktiviti kemasyarakatan seperti menghadiri seminar, bengkel dan juga menyampaikan ceramah motivasi.
RM20.00
RM16.00
  • Stock: 4
  • Weight: 0.24kg
Product Views: 17457