Menu
Your Cart
10% OFF on all products Shop now

TIKET SYURGA SEORANG ISTERI

TIKET SYURGA SEORANG ISTERI
Hot . -50 %
TIKET SYURGA SEORANG ISTERI
ISBN: 978-983-097-864-2
Kod: GB 0592
Penulis: Ustazah Noor Laila Aniza Zakaria
Tebal: 216 ms
Harga: RM20.00/RM22.00
Berat: 0.3 KG (300 gm)


SINOPSIS

“Saya dan suami sama-sama bekerja. Namun, kerja rumah saya yang buat daripada memasak, membasuh, menyediakan makan pakai dan mengurus anak-anak. Suami adalah tolong sikit-sikit ambil syarat. Kalau anak-anak memang semua melekat pada saya. Saya yang suapkan makan, tukar lampin, mandikan si kecil dan menyusu sepenuhnya. Ayahnya hanya tahu bermain saja dengan anak. Saya dah macam hamba dalam rumah. Akhirnya saya jadi penat dan letih … .”

Ini salah satu kisah yang dikongsikan dalam buku ini. Ia masalah yang sering berlaku dalam rumah tangga seharian yang jika tidak ditangani lebih awal boleh membawa keretakan dalam rumah tangga.

Buku ini merupakan kesinambungan buku pertama tulisan penulis INDAHNYA HIDUP TANPA DERITA.Dengan pengalaman ‘sebenar’ kehidupan yang penulis lalui, juga garapan pengalaman orang sekeliling yang tidak didedahkan identitinya ditambah pula buah-buah nasihat serta panduan ilmu fiqh, komunikasi, serta skil kehidupan, semua kisah di dalam buku ini digarap dengan kemas dan penuh informasi tetapi santai untuk sajian mata dan minda pembaca.


Hidup ini perlu ada matlamat yang jelas, mahu bahagia dunia akhirat. Mahu bahagiakan orang sekeliling. Namun, bahagia ini perlu didoakan, perlu diusahakan, perlu dicari. Menghadapi ujian dengan persediaan ilmu yang lengkap adalah cabang penting dalam kehidupan. Justeru, pilihlah untuk bahagia. Jangan berputus asa.

Write a review

Please login or register to review
TIKET SYURGA SEORANG ISTERI
READY STOCK
Stok tersedia, boleh buat tempahan seperti biasa.
  • Stock: 982
  • Model: GB0592
  • Weight: 0.30kg
Product Views: 9906
This offer ends in:
Day
Hour
Min
Sec
RM20.00
RM10.00