BLUR
-20%

BLUR

RM16.00 RM20.00
Product Code: BP009
Stock 195

Overview

JUDUL: BLUR PENYUSUN: Bonda NorISBN: 978-983-097-652-5KOD: BP0009HARGA: RM 20.00 / RM 22.00TEBAL: 240 msSINOPSISBLUR – Tidak ada satu hal pun yang sia-sia. Semua ada hikmahnya. Buruk a...
JUDUL: BLUR     
PENYUSUN: Bonda Nor
ISBN: 978-983-097-652-5
KOD: BP0009
HARGA: RM 20.00 / RM 22.00
TEBAL:   240 ms

SINOPSIS

BLUR – Tidak ada satu hal pun yang sia-sia. Semua ada hikmahnya. Buruk atau baik yang berlaku tetap memberi nilai tambah kepada kita. Kau stres sebab kau BLUR!

Buku PURIS  ini merupakan hasil daripada siri Bengkel Penulisan Bonda Nor. BLUR adalah salah satu medan untuk para peserta mengaplikasikan segala ilmu yang mereka perolehi menerusi bengkel ini.

Bonda Nor tidak mahu sekadar berusaha seorang diri menyumbang bahan-bahan penulisan yang baik buat masyarakat dan bergerak atas objektif utama bengkel, dia bertekad mahu melatih masyarakat melahirkan sendiri karya-karya yang bermanfaat.


Bonda Nor / Rohamiah Muda / Ida Hani Ali / Muhd Haniff Hashim / Azian Mohamed Isa / Abdul Muiez Ruslee / Ezatul Marini / Selasiah Saari / Mahalabiah Mohamad / Amna Sofea / Aishah Abdul Rahman / Ammar Kamilin / Rosmiena Che Mat / Ana Rohani / Siti Malini Mat / Iz Zunaira  / Ummu Nurin / Nadhirah Arib / Rosmieni Che Mat / Farizah Shamsudin / Nur Akmal / Fedtri Yahya                           
  

Menerusi antologi BLUR, para penulis yang terlibat diminta untuk mengetengahkan pengalaman sendiri dalam menempuh alam yang penuh mencabar ini. Ianya merupakan kisah benar. Sesetengah bersifat peribadi. Namun, demi sesuatu yang dipanggil pengajaran, mereka sudi untuk satu sesi perkongsian.

Sungguh, manusia boleh menjadi matang dengan pengalaman. Bukan sekadar belajar daripada pengalaman sendiri, tetapi menerusi pengalaman orang lain juga. Dengan membuka mata hati kita, insya-Allah kita akan lebih peka dan mampu berjaga-jaga agar tidak terjunam ke dalam lubang yang sama.

BLUR – satu situasi yang pasti akan buat kita berasa tidak selesa. Namun, sebaik saja kita mampu melepasi situasi seperti ini, pasti kita akan menjadi lebih baik.
Selamat menadah perkongsian demi perkongsian yang dinukilkan di dalam antologi 

Write a review

Note: HTML is not translated!

Rating Bad           Good
Continue