Pulanglah Saliha

Pulanglah Saliha

RM14.00
Product Code: GB0109
Stock 391

Overview

  GB0109 : Pulanglah Saliha Kategori:Novel Remaja Pengarang : Dia 'Atiya (Rosnani bt Hasan) Tebal : 236 ISBN : 978-983-097-279-4 Seorang gadis remaja, Saliha yang ceria dan positif pen...

 

GB0109 : Pulanglah Saliha
Kategori:Novel Remaja
Pengarang : Dia 'Atiya (Rosnani bt Hasan)
Tebal : 236
ISBN : 978-983-097-279-4

Seorang gadis remaja, Saliha yang ceria dan positif penampilannya, mengalami kerasukan dan histeria. Ketika Saliha tidak sedarkan diri, siri pengalaman ngeri dan penuh kejutan itu dipaparkan semula oleh rakan-rakan serta ahli keluarga, terutama kakaknya Salina.

Penuh misteri dan mampu mempengaruhi pembaca bahawa kewujudan makhluk Allah yang bergelar jin dan syaitan ini perlu diimani setiap Muslim. Saliha cuba diubati menggunakan pendekatan moden tetapi tiada hasilnya. Ikuti bagaimana seorang imam tua menggunakan pendekatan psikologi untuk mencungkil rahsia daripada teman-teman Saliha. Susuri bagaimana seorang imam tua menggunakan teknik perubatan alternatif untuk mengeluarkan makhluk halus daripada tubuh Saliha. Soroti bagaimana seorang guru muda menerangkan tentang keajaiban molekul air dari segi penemuan kajian kimia. Selami suasana desa yang begitu menenangkan dihiasi keakraban paduan kaum yang begitu mengujakan dalam ? Pulanglah Saliha?.

Write a review

Note: HTML is not translated!

Rating Bad           Good
Continue